WILDFIT 90 day challenge - voor wie mee wil doen vanaf 5 juni (of elke maand daarna)

De laatste dagen werd ik overspoeld met leuke vragen over WILDFIT, waar ik zojuist weer 8 kilo mee ben afgevallen, beter door slaap, ander (mooier) haar heb, geen allergieën (hooikoorts) meer en nog vele andere dingen. Ik zweer erbij, mijn broertje nu ook :), en af en toe neem ik de mensen om me heen mee. Dus 5 juni doet mijn buurman mee, en ik leef Wildfit met hem mee. Als jij ook met me mee wilt doen: te gek! Want 1 ding weet ik zeker: over 90 dagen voel je je een ander mens... (en dit is de beste videocursus die ik ooit gevolgd heb. Eric is een held)

Veel vragen? Ik neem je stap voor stap mee. Als je naar beneden scrollt zie je alle veelgestelde vragen én antwoorden.

Maar eerst:

  1. Weet je al zeker dat je mee wil doen? Klik hier om je aan te melden
  2. Wil je meer weten over het programma zelf? Klik hier voor de gratis Masterclass van WILDFIT door oprichter Eric die superveel uitlegt. 

 

Veelgestelde vragen (want ik kreeg er zoveel afgelopen dagen :)

Wat is WILDFIT

In de 90 dagen neem je onder bezielende leiding van Eric samen met de groep steeds een weekje 'vakantie' van een bepaald voedingsmiddel. Niet voor altijd, gewoon als experiment. Om te kijken wat het met je doet. Mijn buik smelt als vanzelf weg (ook al is het geen dieet-programma), ik kan taart en chocolade weer laten staan, slaap beter, voel me fitter. Ik kan het bijna niet uitleggen. Het is Food Freedom. Het is voor het eerst geen suikerverslaving hebben. Het is 'per ongeluk' 8 kilo afvallen. Het is alles op z'n kop zetten, maar wel met duizenden mensen tegelijk van over de hele wereld. En hij doet het op zo'n psychologisch slimme manier. Love it. Ik zat hier al alle dingen te typen die ik geleerd heb, maar dan is heel deze pagina vol (en Eric vertelt het beter, dus kijk de webinar).

Wat ik wel kan zeggen, is dat ik nu al uitkijk naar hoeveel BETER en STERKER ik me over een maand al voel! En het geef me zoveel JOY om het met jullie te mogen delen! (want samen doen is leuker :) 

Voor wie is het? (en zou jij het doen als je midden in je burnout zit?)

Aan Wildfit doet echt iedereen mee. Van 21 jarigen tot 85 jarigen. Van overweigth huisvrouwen tot superfitte atleten. Van mensen die fysieke veranderingen willen, meer energie, nieuwsgierig zijn naar hun lijf, of mentaal scherper willen worden. Ik zou het echt iedereen aanraden!

Echter, omdat ik natuurlijk veel volgers heb die in mentale shit zitten: Ik ben dit zelf pas gaan doen nádat ik me mentaal weer okay voelde. (want al je eetpatronen veranderen vergt ook wel iets van je - so take it easy!). Ik had het zelf liever niet gedaan toen ik me heel slecht voelde. Dus als je in fase rood of oranje zit: doe eerst het Grote Depri Doe boek. Ga door met je herstel. Een ding tegelijk. (mijn valkuil was om teveel dingen tegelijk te doen, terwijl rust en focus juist essentieel is). Het is okay. Overleg altijd met iemand om je heen die jou kent of je psycholoog/arts.

Maar als je toe bent aan nieuwe stap, dan vond ik het ná mijn depri tijd super fijn om mijn lijf te resetten, gezien daar door medicijnen, suiker eten en zwangerschap veel te veel kilo's (en vooral gevaarlijk vetpercentage) aan vastgeplakt zaten.En vertrouwen in mijn lijf ook minder was geworden.

Wanneer heb jij het gedaan?

Ik heb zelf de 90 day challenge gedaan in mrt/april/mei 2021. Nu dit jaar weer. En ben sindsdien groot fan. En daarna helemaal om. Zoveel geleerd en ik kijk écht anders tegen eten aan. 

Waarom ga je het nu weer doen?

In principe heb je na de 90 dagen challenge, alle tools om WILDFIT te leven hoe jij  dat wilt (op jouw manier, er is niets wat je niet 'mag', het is een experiment wat je zelf ervaart). Je kan bij de Alumni Facebook, en vanuit Wildfit doen ze ook nog 2 keer per jaar opfrissers en webinars doen (van 2 weken). Ik ga nu opnieuw voor de complete 90 dagen, omdat ik sinds mijn verhuizing vorig jaar zomer enorm verslofd heb, m'n suikerverslaving weer aangewakkerd is, en ik weer die fijne re-set wil 2 jaar later. Nu hou ik mezelf scherp, en neem ik graag andere mensen om me heen mee. 

 

Hoe werkt het praktisch

Als je het programma koopt, krijg je toegang tot de app 'Mindvalley' waarin WILDFIT draait. Je wordt ook toegelaten tot de Facebook groep van WILDFIT van Start 5 juni, met iedereen van over de hele wereld. In je app staan de eerste twee weken elke dag een video (die je ook heel makkelijk in de trein, zonder beeld in de auto, of wandelend kan luisteren). De weken daarna heb je alleen op maandag en donderdag een nieuwe video, en de anderen dagen wel opdrachten en tips. Tussendoor zijn er LIVE calls waar je aan mee kan doen (of terug kan kijken). En verder: Enjoy the ride!

Heb je voor dit bedrag Lifelong access

Ja, dat is dus heel chill! Je kan altijd weer meedoen, of in de app de duizenden videos (en live calls) opnieuw kijken. Ook zit je daarna in de Facebook groep voor Wildfit Alumni.

Maakt het een groot verschil.

Ja. In mn slaap, energie, mindset over eten, kilo's, vetpercentage, fitheid, suikerverslaving, optimisme, ja.

Ken je meer mensen die het gedaan hebben?

Ja - honderden, omdat zij m'n buddy's waren in mijn eigen 'groep':) . En een collega en vriend en mijn nichtjes hebben het in 2021 en 2022 na mijn verhalen ook gedaan en zijn he-le-maal fan nu ook haha. (en allebei letterlijk 10 kilo lichter nog steeds). Dus nu ben ik weer jaloers en begin ik aan de inhaalslag.

(ik keek net terug in mijn whatsapp: dit is letterlijk een screenshot app van een vriend en oud collega 3 maanden nadat hij via mijn spontane verhaal ook Wildfit was gaan doen.. whaaa te gek toch! 1,5 jaar later is hij nog steeds in deze shape)

Waarom deel je dit?

Omdat ik het leven leuker vind als we het samen doen, en sinds Het Grote Depri Doe Boek gewend ben om alle dingen te delen die mij écht helpen om me beter te voelen. (dat deed ik altijd al, maar normaal hadden alleen mn vrienden en directe buren daar last van haha).

Waar begin ik?

Begin, net als ik ooit, door deze gratis Masterclass van Eric te kijken. Je krijg dan vanzelf alle info, en een idee of het iets voor jou is. Zelfs als je op dat moment toch niet kan, krijg je een mail met de replay. En every step of the way: zelfs als je aankoopt, begint, en het toch niks voor jou is - binnen 15 dagen heb je in 1 knop je geld terug. Daar is Mindvalley mega simpel en goed in. Dus dat is écht een garantie. . Je hebt niks te verliezen. 

Wil je geen gratis masterclass maar direct kopen? Dat kan ook - die link vind je hier (ik vond zelf de masterclass wel fijn maar ieder zn ding!)

Zo dit was even antwoord op de meeste vragen die ik de afgelopen dagen kreeg. Heb je na het kijken van de masterclass of website nog meer vragen? Mail me dan. hallo@mariekelovestodraw.com . Want weet je - grote veranderingen doen we samen.

Liefs! Marieke

Link naar de Masterclass en het filmpje van Eric
​PS. Omdat ik graag awesome tips deel met lieve mensen zoals jij, maar ook m'n chai tea wil blijven betalen, gebruik ik in dit artikel een affiliat link. Als jij klikt op zo'n link, en daarna ook fan wordt en iets aanschaft, verdien ik wat koffiegeld, die ik beloof te drinken terwijl ik nieuwe tekeningen en lieve mails voor jullie maak. Al mijn meningen en tips zijn echter 100% die van mij (ik kan niet anders :) en jij krijgt altijd de laagste prijs. En ja - ik doe vanaf maandag 5/6 écht weer mee met mijn buurman op de Wildfit challenge. Leuk als je mee doet!