Over Marieke

Hoi ik ben Marieke!

En doordat ik jaren geleden een periode opeens heel erg bang ben geweest - durf ik nu steeds meer te kiezen voor liefde en vertrouwen. 

Huh bang ik? Tja ik geloofde het zelf ook niet  (ik was toch altijd hoopvol, enthousiast, eigenzinnig en optimistisch en reisde de wereld over?!).

Maar toch overkwam het me een tijd lang en herkende ik mezelf niet meer terug. Maar Ik bloeide op, tekende mijn ervaringen op in 'Het Grote Depri Doe Boek', en mag daar inmiddels meer dan 30.000 anderen mee helpen. (en misschien ken je me daarvan uit de FLAIR, Telegraaf, VROUW, Mijn Geheim, Psychologie magazine of van de radio).

En nu de wereld in angst is, en ik niet meer, weet ik dat de dapperste keuze is om te blijven focussen op liefde, hoop en (klein) geluk. Dat nare tijden kunnen leiden tot het grootste geluk. En dat wat er ook gebeurt, liefde altijd helpt.

Dus wil ik meer delen, meer maken, meer doen. Zodat we het mooie van het leven blijven zien en weten dat je daar altijd voor kunt kiezen. Dus nu deel ik op deze website wat van mijn lievelingsdingen. Van welke films ik blij wordt (en jij misschien ook!), m'n happy playlist, en een digitale kerstkaart die JOY brengt. Want samen is alles beter! En besluiten we om niet meer bang te zijn.

 Heel veel liefs, Marieke!

 

PS, je vind me ook hier op instagram, leuk om je te zien of van je te horen!