❤️ Voor 20.00 besteld = direct gratis verzonden

Wat lezers en experts zeggen:

  
Sinds we in de winkel liggen krijgen we de meest hartverwarmende reviews. Hier een selectie. Wil je ons ook vertellen wat het boek voor jou betekent? Stuur het ons op marieke@depridoeboek.nl, we kijken er naar uit!
  
  
Dit kleurrijke boek is een enorme aanrader als je je vrolijker en optimistischer wilt voelen. En dat begint al bij de kaft. Zelf werk ik er ook al mee met een aantal cliënten in mijn praktijk. Ik ben fan!
Psychologe Saskia Geraerts (o.a. huispsycholoog bij Ruud de Wild)
  
----
  
BOEK VAN DE MAAND - BEDROCK MAGAZINE ⭐️⭐️⭐️⭐️
“Ga je door een burn-out heen, ben je herstellende of kan iemand om je heen wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan raden we dit prachtige én behulpzame boek zeker aan!”
 
----
  
4,5 STER  - DSM meisjes BLOG ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 
“Eén ding is zeker: de komende tijd kun je me met een pen en het boek van Marieke onder een dekentje op de bank zien zitten. En niet eens omdat ik daar nu noodgedwongen zit door een psychische ziekte, nee, omdat ik ontzettend veel zin heb in wat quality time met dit prachtige boek.”
boekrecensie van DSM Meisjes
 
----
  
"Het boek ligt nu voor me op tafel en ik ben er zo vreselijk blij mee. Ik ga het morgen ook kopen voor twee lieve vriendinnen. Dit is het meest fantastische boek: zo lief en vooral zo vreselijk troostend (hartje)"
Een lezeres op Facebook
 
----
  
"Drie redenen om dit boek te lezen: Je leert op een speelse manier hoe je uit een dip, burn-out of depressie komt, krijgt tips voor een beter gevoel en leert luisteren naar je hart en je lijf"
Psychologe en schrijfster Carien Karsten in Psychologie Magazine
 
---- 
  
"Wow wat een heel fijn boek is dit!! Recht uit hart geschreven en getekend, vol met liefde & bemoediging, positiviteit (ook al gaat het over zware dips), prachtige inspiratie & inzichten, en heel veel praktische oefeningen & tips. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen met én zonder dip!"
Coach en onderneemster  - Vicky 
 
-----
  
"Een prachtig boek met ruimte, lichtheid, mooie tekeningen, eerlijke en persoonlijke ervaringen, waarin ik mij direct herkende! Marieke deelt op een liefdevolle en ook luchtige manier haar ervaring en tips hoe stapje voor stapje uit je dip te komen. Ze moedigt je aan en nodigt je uit met supergoeie en leuke tips, quotes, tekeningen en teksten. Herkenbaar en prachtig!"
Yogalerares en ervaringsdeskundige Rosan
 
-----
  
"Ik heb het Depri Doe-boek gekocht voor een vriendin die door een diepe dip gaat. Ze is er enorm blij mee, want het is zo eerlijk en puur geschreven door iemand die zelf door een dip is gegaan, dat het een enorm gevoel van herkenning gaf. Dat gecombineerd met simpele maar krachtige “doe dingen” die Marieke zelf heeft geholpen, maakt het tot een boek waar ze veel steun aan heeft. Fijn om iemand zo een zetje in de rug te kunnen geven, en ook al heb ik geen dip, ik heb er zelf ook meerdere besteld voor mijn team, omdat het zoveel positiviteit uitstraalt dat het voor iedereen een aanrader is!"
Hugo - CEO bij een multinational
 
-----
 
"Eindelijk een boek over hoe je je dag doorkomt tussen de psychologen door. Want daar heeft niemand het over. Marieke wel. Een te gek 'vakantieboek' voor mensen met een dip!"
Lotte Wouters, succesvol onderneemster en 2x burn-out survivor
 
----
  
"Het boek zit ook vol levenslessen voor wie geen burn-out heeft. Want hoe zorg je goed voor jezelf? Heel bijzonder!"
Larissa Put, Marketing Manager en oud-HR-professional
 
 ----
  
"Wat een leuk boek - ik wil ook een depressie!"
Eerste reactie van onze drukker Wilbert (die duidelijk geen angst, depressie of burnout heeft meegemaakt, maar een mooier compliment kun je toch niet krijgen :)